Update 18 november:
Het kabinet past de regels voor samen sporten aan
vanaf 18 november
22.00 uur.
Wat betekenen deze maatregelen voor de wielersport?

We mogen weer met 4 mensen samen fietsen, in plaats van 2.
Deze maatregel geldt vanaf 19 november.
Samen fietsen met méér dan 4 personen mag niet. Met minder natuurlijk wel. Fiets met z’n drieën, tweeën óf solo als je dat veiliger vindt. Ook houd je tijdens het fietsen 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen.

Zie voor meer informatie de website van NTFU;

11 oktober; Laatste tochten wegseizoen 2020

Het was echt snertweer, deze laatste zondag van het wegseizoen 2020.
Het regende pijpenstelen, een nw wind van 3 a 4 bft en slechts 8 graden. Desalniettemin stonden er 18  regenjasjes bij het oude raadhuis te overleggen wie welke route zou rijden. De Sportploeg reed met drieen oostwaarts. Zij  konden in Raamsdonksveer al hun regenjasjes uitdoen en reden hun rondje Werkendam van 61 km. verder droog.
De Tourploeg reed met negenen de aangekondigde 73 km. naar Willemstad, een zeer nat en zanderige ronde. De Trimploeg ging voor een rondje Slingerdreef van 56 km. met zessen en trakteerde zichzelf op een welverdiende warme bak koffie.

Deze laatste tochten konden we helaas niet traditiegetrouw gezamenlijk afsluiten met lekkere snert bij RVSA Fluidor en onze opkomstleider Rene van Mook huldigen.
Dit houden we nog tegoed.

De Top 3 van het opkomstklassement 2020 is op drie Peter Korse, op twee staat Bert Timmermans en op 1 Rene van Mook.
Rene, van harte gefeliciteerd met de rode opkomst Leiderstrui!!

20200920 Leider Rene van Mook

letterslinger-hartelijk-gefeliciteerd

Peter Bastiaansen                       3 december
Jan Lensvelt                                  4 december
Kees Marijnissen                       10 december
Antoon Romme                         15 december

WTC Made heeft 3 pelotons  met verschillende snelheid en afstanden, dus
is er veel te kiezen in onze club!

Als je zeer sportief bent dan is de “Sport-groep je peloton.
Als je minder hard wil maar nog best wel ver dan kun je de “Tour-groep” kiezen.
Bij voldoende opkomst is er ook de mogelijkheid voor een combiploeg “Tour-Trim” die qua snelheid en afstand net tussen Tour en Trim in zit.
En als je  (even) niet zo sterk bent, of nog maar net begint met wielrennen of even niet hebt kunnen trainen, dan is het wellicht  de “Trim-groep” waar je bij aanhaakt.

Dus als je zin hebt om in een groep te fietsen,
laat dat dan even weten op info@wtc-made.nl

2019 den hout klein

Een gedachte over “

1. Reactie op:
    Dinsdag 13 oktober jl. hebben drie WTC leden, die recent gedecoreerd zijn met een Koninklijke Onderscheiding, hun naamplaatje mogen bevestigen in het Gaymansplantsoen onder het toeziend oog van burgemeester Gert de Kok.

Peter, Marino en Ad; nogmaals gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding!

Alleen is mij ontgaan waarmee zij deze koninklijke onderscheiding hebben verdiend?