Paaszaterdag tocht “Stuivezand”

Met een peloton van 14 renners vertrokken we onder zonnige omstandigheden naar het zuie. Via Oosterheide en Dorst, over de steentjes achter Bavel door naar de wel bekende slingerdreef. Ook de drieĀ  van de sportgroep hadden vandaag de voorkeur gegeven voor het tourtempo.
Lange tijd hielden die mannen zich dan ook rustig in de groep, de wind stond tot aan Sprundel best wel gunstig. Vanaf daar kwamen de krachtpatsers op kop en kon het zware werk beginnen. Het tempo bleef er goed in, Marino riep in Meersel-Dreef nog “koffie!” maar geen man die daar gehoor aan gaf. Ik zei nog “wie weet bij d’n Elsakker” maar helaas was daar ook geen animo voor. Die houden we dan maar te goed voor volgende week zondag bij de Mol.
Over Traaie en het Munnikenhof en de Witteweg kwamen we met 90 km. op de tellers weer in de May aan, Tijs plakte er nog een paar kilometer aan vast om de 100 vol te maken.
De rest ging lekker genieten van het mooie weer!
Met dank aan Kees die de route weer prima mee leidde!

Groet,
Pierre Boulanger.

Geef een reactie