Trim Drukte

Op het moment dat ik de May op deze zonnige ochtend binnen reed, moest ik even met mijn ogen knipperen.
Busjes van de M.E, wat is dat nu? Hier in de May op een zonnige zondagochtend? Het moet toch niet gekker worden.
Wat gebeurt hier?
Ik kom toch om te fietsen zeker.
Maar wat bleek nu; het was een drukte van belang bij de trimgroep.

Nog drukker dan op de Dam een tijdje geleden, maar dat had een andere oorzaak. De trimgroep groeit uit z’n voegen. Dat was de reden dat de M.E. aanwezig was.  Mochten zich ongewenste calamiteiten voor doen dan konden ze gelijk ingrijpen.
Maar achteraf bleek dat gelukkig niet nodig te zijn. Bijna 20 mannen en vrouwen waaronder enkele gastrijders, stonden te popelen om er een flinke lap op te geven. Ook Den Bakker kwam even goedendag zeggen nadat hij een flinke operatie had ondergaan. Uiteraard Peter namens ons allen een spoedig herstel toegewenst!
De trimgroep werd door de drukte opgedeeld in twee groepen. Er zou een groep met Piet en een groep met Rene meegaan. Om half negen was het zover.
Piet reed eerst met zijn groep weg en ik reed daarna met de groep van Rene mee.
Rondje Noordwaard stond op de rol. Vanuit de May ging het met Rene en zoon Yuri via de Keizersveersebrug naar de Hank.  Om daar even later ter hoogte van Vissershang met twee vingers in de neus Piet en zijn discipelen onze billen te laten zien.
Langs het mooie fietspad over den dijk op weg naar Werkendam. Het tempo zat er goed in. Samen met Ruud ook een flinke kopbeurt gedaan. Ook Wim R. was vandaag weer van de partij. Lekker mee zitten kletsen onder het rijden.
Na het restaurant de Waterman 
reden wij de Noordwaard binnen.
Yuri keek z’n ogen uit. Hij vond het prachtig die natuur.
Langs de Merwede ging het richting 
Biesboschmuseum om via de andere kant van de Noordwaard terug te keren naar Werkendam.
De groep van Piet volgde op eerbiedige afstand. Vervolgens ging het richting Nieuwendijk en terug naar de Hank om na de brug nog een lusje te maken via Raamsdonk. Daarna langs ons bekende wegen terug te keren naar de May.
Een gedeelte was al eerder teruggegaan, 
maar dat mocht de pret niet drukken. Het was weer een ritje om in te lijsten, waar we ook de vooruitgang van Peter Korse en John de Wijs hebben mogen aanschouwen. Het gaat goed zo mannen en Johan, een fijne vakantie toegewenst. Rene bedankt voor het leiden van deze 
tocht en Yuri voor het gezellige ouwehoeren. We zien elkaar vast nog een keer.
 
Met vriendelijke groet,
De Pakhaas
 

Geef een reactie